16 Nisan 2020 Perşembe

Sohbet Mesafesi

Dünyada her şeyin birbirine bir mesafesi vardır. Tüm cisimlerin, var olan her şeyin. Hatta bakıldığında birbirinin tam yakınında görünen iki şeyin, mikroskopla incelendiğinde aslında o kadar yakın olmadığı ortaya çıkar. Dolayısıyla hayattaki her şeyin mesafesi korunmalıdır.

sohbet sitesinde yapılacak olan konuşmalar ise, kendi içinde yani kendi yakınlığının, samimiyetinin içinde mesafe barındıran nitelikte olmalıdır. Bunun anlamı; önceki makalelerde bahsi geçen saygı ve seviye ile mümkün olur. İlişkiler ne kadar tatlı bir mesafede olursa (buradaki kasıt yo ya da vs mesafesi değildir) o kadar sağlıklı olur.

chat sitesinde tüm bu seviyeyi ve mesafeyi ayarladıktan sonra hayatın renkleri şu şekilde olacaktır:  Arkadaş edinmek ya da kişiler ile yakınlık kurmak.

Yakınlık kurmak içinse belirli bir amaç üzerine yoğunlaşmak, kişiler için daha kolay olur. Eğer genel amaç, sadece birkaç saat geçirmek ve kafa dağıtmak ise sohbet sitesinde yapılacak birkaç konuşma iyi bir başlangıç olacaktır. Faka sohbet odaları nda konuşma amacı kalıcı arkadaşlar ya da sevgili edinmek ise, mutlaka tutarlı ve düzgün davranışlar sergileyen bir karakter olunmalı. Bu, güven sağlamanın en önemli yoludur. Bunun için de mutlaka kişinin kendisine güzel ve ciddi bir plan yapması ve  sohbet sitesine giriş yapıldığında bu plana göre hareket edilmesi gerekir. Unutulmamalıdır ki ne kadar dürüst olunursa kazanç da o kadar çok olacaktır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder